Hoe kunnen we helpen

Posted on Posted in Uncategorised

U kunt de Stichting Barmuja op allerlei manieren helpen.

Organiseer een actie
Een sponsorloop, een kerstmarkt of een fancy fair. Op allerlei manieren kunt u de mensen in Barmuja helpen door acties te organiseren voor het goede doel. Als het even kan, komen we naar de school, kerk of organisatie toe om een presentatie te geven over het dorp Barmuja en het werk dat we daar doen. Dat spreekt veel mensen aan. Omdat we zelf nauw verbonden zijn met Barmuja en er al een aantal keer zijn geweest, kunnen we uit eigen ervaring vertellen hoe hard uw steun nodig is.  Gaat u een actie organiseren? Neem dan contact met ons op, zodat we met u mee kunnen denken.

Wordt donateur

U kunt ook donateur worden van de Stichting Barmuja. Door maandelijks een vast bedrag te storten, steunt u de inwoners van Barmuja. U bepaalt zelf welk bedrag u wilt doneren. Alle kleine beetjes helpen. Wist u bijvoorbeeld dat het 10 eurocent per maand kost op een kind naar school te laten gaan in Barmuja? Als u donateur wilt worden, kunt u het contactformulier invullen en naar ons opsturen.

Koop handgemaakte producten uit Ethiopië
Als we op beurzen of bij fancy fairs aanwezig zijn, hebben we altijd sjaals, sieraden en andere handgemaakte producten uit Ethiopië bij ons. De opbrengst van deze producten komt ten goede aan de stichting. U kunt deze producten ook kopen bij thee-tuin De Groene Pleisterplaats in Aalten en boetiek Just You in Dinxperlo.

Een gift overmaken
Dit kunt u doen op IBAN.nr.: NL26ABNA.045.77.50.464  t.n.v. Stichting Barmuja te Breedenbroek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.