Tizita wordt chemical engineer

Posted on Posted in Uncategorised

Tizita Girma is 21 jaar. Ze heeft een broer en een zus; een oudere zus is tien jaar geleden overleden. Haar vader is een gepensioneerd politieman, haar moeder huisvrouw. Ze hebben een inkomen waarvan ze nauwelijks kunnen bestaan. Toch hebben haar ouders er de afgelopen jaren alles aan gedaan om haar te laten studeren.

Tizita is een intelligente jonge vrouw en ze willen haar graag optimale ontwikkelingskansen bieden.Nu het eerste studiejaar er op zit, is er echter geen geld meer om verder te studeren. Tizita zou haar studie chemical engineering aan de Debra Tabor University moeten opgeven. Maar met de financiële steun van al onze donateurs kan Tizita haar studie nu voortzetten. In september 2013 begint ze aan haar tweede jaar. In totaal duurt de studie vijf jaar. Vanaf het tweede leerjaar wordt Tizita financieel ondersteunt door Stichting Barmuja. Ze heeft haar tweede leerjaar met hoge cijfers afgesloten en is september 2014 gestart met haar derde leerjaar.

Tizita augustus 2014

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.