Toekomst voor Mitiku

Posted on Posted in Uncategorised

Stichting Barmuja zamelt geld in voor verschillende projecten in het dorp Barmuja en de omringende regio. Sinds haar oprichting in 2005 heeft de stichting verschillende grote projecten gerealiseerd, waaronder drinkwaterprojecten in Barmuja, Damboya en Donkorcha. Daarnaast hebben we geld ingezameld om Mitiku, een jongen uit een gezin waarin de vader is overleden, de mogelijkheid te geven te studeren aan de universiteit.

In juni 2013 kreeg Mitiku zijn diploma uitgereikt bij de universiteit van Nekemte. Ineke was daarbij aanwezig.

Mitiku heeft na zijn diploma uitreiking een tijdje gezocht naar werk maar hij heeft sinds september 2014 een baan gevonden op een uur loopafstand van Barmuja

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.