Hulpverlening

Hoe kunt U helpen ?

U kunt de Stichting Barmuja op allerlei manieren helpen.

Een gift overmaken
Dit kunt u doen op IBAN.nr.: NL26ABNA.045.77.50.464  t.n.v. Stichting Barmuja te Breedenbroek

Organiseer een actie
Een sponsorloop, een kerstmarkt of een fancy fair. Op allerlei manieren kunt u onze organisatie helpen door acties te organiseren voor het goede doel. Als het even kan, komen we naar de school, kerk of organisatie toe om een presentatie te geven over  de projecten en het werk dat we in Ethiopië doen. Dat spreekt veel mensen aan. Omdat we zelf nauw verbonden zijn met Ethiopië en Ineke er één of als het nodig is twee keer per jaar naartoe reist, kunnen we uit eigen ervaring vertellen hoe hard uw steun nodig is.  Gaat u een actie organiseren? Neem dan contact met ons op, zodat we met u mee kunnen denken.

Wordt donateur

U kunt ook donateur worden van de Stichting Barmuja. Door maandelijks een vast bedrag te storten, steunt u onze projecten. U bepaalt zelf welk bedrag u wilt doneren. Alle kleine beetjes helpen. Wist u bijvoorbeeld dat het 10 euro per maand kost om een kind een opleiding te geven? Als u donateur wilt worden, kunt u het contactformulier invullen en naar ons opsturen.

Koop handgemaakte producten uit Ethiopië
Als we op beurzen of bij fancy fairs aanwezig zijn of lezingen geven, hebben we altijd sjaals, sieraden en andere handgemaakte producten uit Ethiopië bij ons. De opbrengst van deze producten komt ten goede aan de stichting. Misschien weet u een geschikte plek om deze artikelen permanent te verkopen? Laat het ons weten !!

diverse Ethiopische verkoopartikelen
diverse Ethiopische verkoopartikelen

 

Voorbeelden van acties die onder andere de afgelopen jaren zijn geweest:

december 2014 Opbrengst Heelewegge tijdens kerstmarkt Varsseveld voor Barmuja

Op 15 december aanstaande wordt in Varsseveld de jaarlijkse kerstmarkt gehouden. Bakkerij De Heelewegge gaat daarvoor brood bakken en ter plekke wafels bakken om te verkopen. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Stichting Barmuja.

De Heelewegge bakt op een ambachtelijke manier brood en banket in de Heelweg, dichtbij Varsseveld. Helemaal in het buitengebied is een oud boerderijtje hiervoor verbouwd en opgeknapt.

beheer.iwes.nl_data_263_elementen_orgineel_161489

14 en 15 september 2014  Slangenburgse Nazomerdagen

op 14 en 15 september worden de Slangenburgse Nazomerdagen gehouden bij kasteel Slangenburg bij Doetinchem.
Voor beide dagen is er geheel kosteloos een stand ter beschikking gesteld voor onze stichting.
Er worden beelden uit Ethiopië getoond, maar er zullen ook diverse Ethiopische artikelen te koop zijn.
De opbrengst gaat in z’n geheel naar de projecten.

Voorlichting op De Schakel in Eibergen

Vorige week gaf Ineke voorlichting op basisschool De Schakel in Eibergen over de situatie in Ethopië. De school gaat – in het kader van een waterproject – een actie op touw zetten om geld in te zamelen voor de stichting Barmuja.

De leerlingen reageerden erg enthousiast en bedachten spontaan tal van plannen om geld in te zamelen. De actie vindt eind mei plaats. Hou onze website in de gaten voor de uitkomst van de actie

 

beheer.iwes.nl_data_263_elementen_orgineel_154611beheer.iwes.nl_data_263_elementen_orgineel_154612

 

Stichting Barmuja bij Oogstfeest Dale

23 juli zal Stichting Barmuja aanwezig zijn op het Oogstfeest in Dale (gem Aalten) aan de Romienendiek.
Het oogstfeest is van 10.00 tot 16.00 uur.
Er zullen artikelen uit Ethiopië verkocht worden